Club

Olympique Marseille Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Marseille

Programma Olympique Marseille Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Olympique Marseille Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Olympique Marseille Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Olympique Marseille Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Olympique Marseille Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Olympique Marseille Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Olympique Marseille Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Olympique Marseille

De damesvoetbalclub Olympique Marseille speelt haar wedstrijden op het hoogste niveau in Frankrijk. Olympique de Marseille Féminin werd opgericht in 2011. Echter heeft de club wel een langere geschiedenis betreft vrouwenvoetbal. Rond 1920 bestond er namelijk al een vrouwenvoetbalploeg binnen de club. Nadat de vrouwenafdeling verdween keerde deze rond 1970 weer terug. In 1975 debuteerde de ploeg op het hoogste Franse damesniveau. Echter verdween de damesafdeling opnieuw in 1986.

Terugkeer van de vrouwenafdeling

In 2011 werd Olympique de Marseille Féminin opgericht en in het seizoen 2011/2012 debuteerde de ploeg in de competitie. In 2015 promoveerde de club naar het tweede niveau en in 2016 zelfs naar het hoogste niveau. In het seizoen 2016/2017 eindigde Olympique Marseille (vrouwen) direct op de vierde plaats in de competitie.