Club

Metz Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Algrange

Programma Metz Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Metz Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Metz Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Metz Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Metz Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Metz Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Metz Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van FC Metz

De damesvoetbalclub FC Metz Feminines komt uit de gelijknamige Franse stad in de regio Lorraine. Het eerste damesteam speelt momenteel in de Division 1, het hoogste vrouwenniveau van Frankrijk. Alle thuiswedstrijden van FC Metz Feminines worden afgewerkt in het Stade du Batzenthal 1 in de plaats Algrange. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 2500 toeschouwers.

Justine Lerond

Een van de grootste talenten in de huidige selectie van FC Metz (vrouwen) is Justine Lerond. De Franse doelvrouw doorliep de jeugdopleiding van de club uit Metz. Op 31 januari 2016 debuteerde de keepster op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal. Lerond debuteerde op 11 september 2016 in de hoogste Franse vrouwencompetitie in het duel tegen Montpellier.

Lerond was altijd een vaste waarde in de jeugdselecties van Frankrijk. In 2019 won Lerond nog het WK-vrouwenvoetbal onder de 19 met haar land. In 2018 bereikte Lerond ook de halve finale op het WK onder de 20.

Christy Grimshaw bij FC Metz

Christy Grimshaw is een ervaren kracht in de eerste ploeg van FC Metz. De middenveldster werd op 8 november 1995 geboren in Schotland. Grimshaw doorliep de jeugdopleiding van Aberdeen. In 2013 maakte de speelster haar debuut als profvoetbalster. Daarnaast speelde Grimshaw ook vijf seizoenen in Amerika op college niveau. In de zomer van 2019 contracteerde FC Metz het grote talent.