Club

Mafra

Land:
Portugal
Opgericht:
1965
Locatie:
Mafra
Stadion:
Estádio Municipal de Mafra
Veld:
Gras
Capaciteit:
6.000

Programma Mafra

Bekijk hier de duels van Mafra die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Uitslag Mafra

Iedere wedstrijduitslag van Mafra vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Mafra in de Tweede Portugese Divisie. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Mafra actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Seizoensstatistieken Mafra

Mafra selectie

De voetbalclub C.D. Mafra komt uit de gelijknamige plaats in Portugal. De club speelt momenteel op het tweede voetbalniveau van het Zuid-Europese land. Alle thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in het Estádio Municipal de Mafra, maar trainen doorgaans in het eigen Camp Doutor Mário Silveira Stadium. Er zijn bij de thuisduels van C.D. Mafra rond de 1200 toeschouwers aanwezig.

Algemene informatie over C.D. Mafra

C.D. Mafra is dan ook één van de kleinste profclubs van Portugal. In het seizoen 1991/1992 won C.D. Mafra de titel in de Associacao de Futebol de Lisboa (Division 1), waardoor de club doorstroomde naar het betaalde voetbal. De volledige naam van de club is ‘Club Desportivo Mafra’. Het team werd opgericht op 24 mei 1965. De huidige voorzitter van de club is José Cristo, terwijl de Portugees Vasco Seabra de trainer is van het eerste elftal. In het seizoen 2018/2019 eindigde C.D. Mafra op de 14e plaats in de LigaPro.

João Godinho bij C.D. Mafra

Een van de bekendste spelers in het eerste elftal van Club Desportivo Mafra is João Nuno Lobo Godinho. De doelman werd op 28 september 1984 geboren en speelt al sinds 2012 voor C.D. Mafra. De keeper heeft al bijna 200 wedstrijden gespeeld voor de kleine Portugese voetbalclub. Eerder kwam Godinho uit voor Benfica B, Vilafranquense, Torreense, Oriental, O Elvas, Adivelas en Carregado.