Club

Mafra

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Locatie:
Mafra

Programma Mafra

Bekijk hier de duels van Mafra die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Mafra. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Mafra actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Mafra

Iedere wedstrijduitslag van Mafra vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Mafra selectie

Alles over voetbalclub Mafra

De voetbalclub C.D. Mafra komt uit de gelijknamige plaats in Portugal. De club speelt momenteel op het tweede voetbalniveau van het Zuid-Europese land. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Estádio Municipal de Mafra, maar trainen doorgaans in het eigen Camp Doutor Mário Silveira Stadium. Bij de thuisduels van Mafra zijn er rond de 1200 toeschouwers aanwezig.

Algemene informatie

C.D. Mafra is dan ook één van de kleinste profclubs van Portugal. In het seizoen 1991/1992 won C.D. Mafra de titel in de Associacao de Futebol de Lisboa (Division 1), waardoor de club doorstroomde naar het betaalde voetbal. De volledige naam van de club is ‘Club Desportivo Mafra’. Het team werd opgericht op 24 mei 1965. De club komt doorgaans uit in de Liga Portugal 2.

João Godinho bij C.D. Mafra

Een van de bekendste spelers in het eerste elftal van Club Desportivo Mafra was João Nuno Lobo Godinho. De doelman werd op 28 september 1984 geboren en speelde tussen 2012 en 2021 voor C.D. Mafra. De keeper heeft ruim 200 wedstrijden gespeeld voor de kleine Portugese voetbalclub. Eerder kwam Godinho uit voor Benfica B, Vilafranquense, Torreense, Oriental, O Elvas, Adivelas en Carregado.