Club

Madrid Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Madrid

Programma Madrid Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Madrid Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Madrid Vrouwen in de Primera Division. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Madrid Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Madrid Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Madrid Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Madrid Vrouwen selectie

Socials
@madrid_cff
Posts
Volgers
Volgend

De Spaanse damesvoetbalclub Madrid Club de Fútbol Femenino komt uit San Sebastián de los Reyes. Madrid CFF speelt momenteel in de Primera División, het hoogste damesniveau van Spanje. De damesclub werd opgericht in 2010 door de Spanjaard Alfredo Ulloa. Madrid CFF speelt in een wit-tenue, maar heeft geen enkele connectie met de voetbalclub Real Madrid.

Debuut in 2013

Madrid CFF debuteerde in 2013 in de Segunda División, het tweede niveau van het land. De ploeg uit Madrid speelde in de drie voorgaande seizoenen op regionaal niveau. In 2017 promoveerde Madrid CFF naar de Primera División. Direct na de promotie werd besloten om te verhuizen naar het Estadio Matapinonera in de plaats San Sebastián de los Reyes. Het stadion biedt plaats aan rond de 3500 toeschouwers.

In het seizoen 2017/2018 wist Madrid Club de Fútbol Femenino op de 10e plaats te eindigden in de Primera División. In het seizoen 2018/2019 werd de ploeg uiteindelijk 13e, maar wist het wel de kwartfinale te bereiken van de Copa de la Reina. Een seizoen later werd opnieuw de 13e plaats veiliggesteld en bleek de kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi wederom het eindstation.

Ingrid Moe Wold bij Madrid CFF

In de selectie van de vrouwenvoetbalclub Madrid CFF speelt sinds de zomer van 2019 een groot talent. De Noors international Ingrid Moe Wold werd op 29 januari 1990 geboren en speelt het liefst als centrale verdedigster. Wold speelde in het seizoen 2019/2020 slechts zeven wedstrijden voor Madrid CFF, maar kreeg wel rugnummer 2. In 2012 debuteerde Wold in het nationale dameselftal van Noorwegen. De verdedigster was dan ook aanwezig op het WK 2015, EK 2017 en het WK 2019.