Club

Logroño Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Logroño

Programma Logroño Vrouwen

Bekijk hier de duels van Logrono Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Logrono Vrouwen. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Logrono Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Logroño Vrouwen

Alle uitslagen van Logrono Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Logroño Vrouwen selectie

Socials
@edffemenino
Posts
Volgers
Volgend

Alles over het vrouwenelftal van Logroño

De damesvoetbalclub EdF Logroño speelt haar wedstrijden in de Primera División. De club werd opgericht in 2000 en komt uit de gelijknamige plaats Logroño. Het team ontstond onofficieel in 2000 als een project. Diverse scholen uit de regio gingen de samenwerking met elkaar aan en zo ontstond er een vrouwenvoetbalploeg. In 2008 werd het damesteam officieel opgericht en mocht het direct debuteren in de Primera División.

Algemene informatie

De Spaanse vrouwenvoetbalclub EdF Logroño kent als volledige naam ‘Escuelas de Fútbol de Logroño’. De club werd in 2008 opgericht en speelt al haar thuiswedstrijden in het Estadio Las Gaunas, wat plaats biedt aan 16.000 toeschouwers.