Club

Köln Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Duitsland
Competitie:
2. Bundesliga Women
Locatie:
Köln

De Duitse vrouwenvoetbalclub 1. FC Köln speelt haar wedstrijden in de Bundesliga, het hoogste damesvoetbalniveau van Duitsland. Het dameselftal kent het Südstadion als thuishaven. Je kan op deze pagina eenvoudig op de hoogte blijven van alle ontwikkeling rondom 1. FC Köln (vrouwen).

Programma Köln Vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van Köln Vrouwen welke op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Köln Vrouwen in de Duitse Bundesliga. Bekijk ook andere competities en toernooien waarin Köln Vrouwen actief is. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Köln Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Köln Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Köln Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van FC Koln

De vrouwenvoetbalclub 1. FC Köln speelt haar wedstrijden in de Bundesliga. De club werd opgericht in juli 2009. De damesclub was eerder actief als FFC Brauweiler Pulheim, maar komt nu uit onder de huidige naam. In het seizoen 2009/2010 eindigde 1. FC Köln op de derde plaats in de 2. Bundesliga. In het seizoen 2014/2015 promoveerde 1. FC Köln naar het hoogste niveau, waarin het vandaag de dag nog altijd actief is.

Algemene informatie

De vrouwenploeg 1. FC Köln bestaat sinds de zomer van 2009. De huidige president van de club is de Duitser Werner Spinner. De huidige trainer van de ploeg is Sascha Glass. Alle thuiswedstrijden van 1. FC Köln (vrouwen) worden gespeeld in het Südstadion. Het stadion biedt plaats aan bijna 15.000 toeschouwers.

Isabelle Linden bij 1. FC Köln

De Duitse voetbalster Isabelle Linden werd op 15 januari 1991 geboren. De middenveldster staat momenteel onder contract bij 1. FC Köln (vrouwen) en maakte ook onderdeel uit van het nationale Duitse voetbalelftal.

Isabelle Linden begon haar carrière bij VfR Fischenich en maakte als talent de overstap naar SC Fortuna Köln. Bij de Duitse club doorliep Linden de jeugdopleiding en kwam uiteindelijk terecht in het eerste elftal. Linden kwam ook uit voor SGS Essen en transfereerde daarna naar Bayer 04 Leverkusen. In het seizoen 2015/2016 speelde de Duitse voor 1. FFC Frankfurt en momenteel staat de speelster onder contract bij 1. FC Köln. Linden maakte ook onderdeel uit van het Duitse vrouwenelftal gedurende het EK 2013.