Club

Jong PSV

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Locatie:
Eindhoven

Jong PSV speelt wekelijks zijn wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Het beloften van de Eindhovense club proberen zich in de Eerste Divisie te profileren. Bekijk hier het aankomende programma, de recente uitslagen en de spelersstatistieken.

Programma Jong PSV

Bekijk hier de duels van Jong PSV die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities waarin Jong PSV actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Jong PSV

Check hier de wedstrijduitslagen van Jong PSV. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Jong PSV selectie

Socials
@psvjong
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Jong PSV

In de Keuken Kampioen Divisie komen diverse beloftenteams in actie, waaronder Jong PSV. Deze talenten van de Eindhovense club komen al sinds 2013 uit op dit niveau en spelen de thuisduels op De Herdgang en zeer sporadisch ook in het Philips Stadion of het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven. Jong PSV won in de beloftecompetitie tot vier keer toe de landstitel, maar wist nog geen prijs te pakken in de Eerste Divisie.

Eerste seizoen in de Eerste Divisie

In het seizoen 2013/2014 maakte de eerste belofteteams hun intrede in de Eerste Divisie. Jong PSV was er al vanaf het begin bij en was in het eerste seizoen direct succesvol. De talenten van PSV wonnen de tweede periodetitel. Echter leverde dit verder geen prijs op, aangezien belofteploegen niet mogen deelnemen aan de play-offs voor promotie/degradatie. In het team van Jong PSV spelen enkel spelers tot 23 jaar, plus drie veldspelers en één doelman die ouder zijn dan deze leeftijd.

Tweede periodetitel voor Jong PSV

Jong PSV wist in het voetbalseizoen 2016/2017 voor de tweede keer ooit een periodetitel te winnen. De talenten wonnen in de desbetreffende periode zes wedstrijden en speelde driemaal gelijk. Hiermee liet het VVV-Venlo achter zich. De Limburgse voetbalclub had drie punten minder.

De Herdgang in Eindhoven

Jong PSV werkt het grootste deel van zijn partijen af op De Herdgang, dit is het trainingscomplex van de club. Ook de jeugdteams van de Eindhovense club trainen en spelen hier hun wedstrijden. In de meeste gevallen zijn deze duels vrij toegankelijk voor de supporters.