Club

Hoffenheim Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Duitsland
Locatie:
Hoffenheim

De damesvoetbalclub TSG 1899 Hoffenheim komt uit de gelijknamige Duitse stad. Het damesteam komt uit in de Bundesliga en speelt al haar thuisduels in het Dietmar-Hopp-Stadion. Check hier de uitslagen, het speelprogramma en de clubstatistieken van ‘Die Kraichgauer’.

Programma Hoffenheim Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Hoffenheim Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Hoffenheim Vrouwen in de Duitse Bundesliga. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Hoffenheim Vrouwen

Alle uitslagen van Hoffenheim Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Hoffenheim Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Hoffenheim

De vrouwenvoetbalclub TSG 1899 Hoffenheim komt uit de in de Bundesliga. De ploeg speelt haar wedstrijden op het hoogste niveau van Duitsland. Alle thuisduels van de vrouwenclub worden gespeeld in het Dietmar-Hopp Stadion in Hoffenheim. De ploeg kan gezien worden als een middenmoter in de Duitse vrouwencompetitie.

Algemene informatie

De vrouwenclub TSG 1899 Hoffenheim heeft als bijnaam ‘Die Kraichgauer’. De club werd in 2007 opgericht en de huidige president van de vrouwenclub is de Duitser Peter Hofmann. De club speelt in de Bundesliga en eindigde het seizoen 2019/2020 op plek 3 in de competitie. TSG 1899 Hoffenheim (vrouwen) speelde niet al haar hele bestaan op het hoogste niveau. Na de oprichting in 2007 moest de ploeg in lagere competities uitkomen, maar wist het zich in een raptempo te verbeteren. In het seizoen 2011/2012 promoveerde de vrouwen van TSG 1899 Hoffenheim naar de Bundesliga, nadat het kampioenschap werd gewonnen in de 2. Bundesliga. Sindsdien is de club nooit meer gedegradeerd.

Sterspeelster Lena Lattwein

Een van de sterkhoudsters van TSG 1899 Hoffenheim Frauen is Lena Lattwein. De middenveldster werd op 2 mei 2000 geboren en maakt momenteel onderdeel uit van de selectie van Hoffenheim. Lattwein begon haar carrière bij JFG Untere III en maakte in 2017 haar debuut voor 1. FC Saarbrücken. De speelster was direct goed voor zes doelpunten. Dit bleef niet onopgemerkt, want enkele maanden later tekende Lattwein bij TSG 1899 Hoffenheim. Op 10 november 2018 maakte de middenveldster haar debuut voor het nationale Duitse voetbalelftal tegen de Italiaanse vrouwen.