Club

Guingamp Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Guingamp

Programma Guingamp Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Guingamp Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Guingamp Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities waarin Guingamp Vrouwen actief is. Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Guingamp Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Guingamp Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Guingamp Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Guingamp

De vrouwenvoetbalclub En Avant de Guingamp Féminines komt uit in de Feminine Division 1, het hoogste niveau in Frankrijk. In 1973 werd de club opgericht onder de naam ‘Chaffoteaux Sporting Saint-Brieuc’. In 1999 veranderde de naam in ‘Saint-Brieuc Football Féminin’. In 2003 werd er opnieuw een nieuwe naam aangenomen, ditmaal ‘Stade Briochin’. Tegenwoordig komt de damesclub op het hoogste niveau uit onder de naam en als onderdeel van En Avant de Guingamp.

Samenwerking met En Avant de Guingamp

In de zomer van 2011 werd Stade Briochin onderdeel van de voetbalclub En Avant de Guingamp. Sinds het seizoen 2011/2012 komt de damesafdeling van de club uit onder de huidige naam ‘En Avant de Guingamp Féminines’. Enkel de naam veranderde, want de president, de hoofdtrainer en alle spelers bleven werkzaam bij de vrouwenploeg.

Aissata Traoré

In de zomer van 2019 versterkte En Avant de Guingamp Féminines zich met Aissata Traoré. De speelster uit Mali werd op 9 september 1997 geboren in het Afrikaanse land. De middenveldster tekende een half jaar daarvoor een contract bij het Turkse Besiktas. In Turkije kwam Traoré tot negen wedstrijden, waarin zij achtmaal het net wist te vinden. Daarnaast is Traoré ook een vaste kracht in de nationale ploeg van Mali.