Club

Florentia Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Italië
Competitie:
Locatie:
Firenze

Programma Florentia Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Florentia Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Florentia Vrouwen. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Florentia Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Florentia Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Florentia Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Florentia Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Florentia

De damesvoetbalclub Florentia San Gimignana Societá Sportiva Dilettantistica komt uit de Italiaanse stad San Gimignano. De voetbalclub werd opgericht in oktober 2015. Florentia wist zich snel aan te passen in de competities, aangezien de damesclub driemaal op rij wist te promoveren. In 2018 debuteerde Florentia San Gimignana in de Serie A, het hoogste damesvoetbalniveau van Italië.

Algemene informatie

Florentia San Gimignana S.S.D. staat ook wel bekend onder de afkorting C.F. Florentia. De bijnaam van de damesploeg is ‘Le Rossobianche’, oftewel de rood-witte. Dit heeft alles te maken met de clubkleuren en het tenue. Alle thuiswedstrijden van Florentia worden afgewerkt in het Stadio Goffredo Del Buffa in de plaats Figline Valdarno. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 1500 toeschouwers. De huidige trainer van de damesploeg is Stefano Carobbi. In het seizoen 2017/2018 boekte Florentia San Gimignana haar grootste succes door de titel te winnen in de Serie B.

Elisabetta Tona bij Florentia

De Italiaanse verdedigster Elisabetta Tona is momenteel de aanvoerster van Florentia San Gimignana. De voetbalster speelde eerder ook voor Torres, Indiana, Fiorentina en Chieti. Tona was ook aanwezig op het EK 2005 en EK 2009 voor de Italiaanse nationale ploeg.