Club

Fleury 91 Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Fleury-Mérogis

Programma Fleury 91 Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Fleury 91 vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Fleury 91 Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Fleury 91 Vrouwen actief is. Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Fleury 91 Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Fleury 91 Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Fleury 91 Vrouwen selectie

Alles over FC Fleury 91 (vrouwen)

De vrouwenvoetbalclub FC Fleury 91 komt uit de Franse plaats Fleury-Mérogis. De club beschikt ook over een mannenafdeling, waarvan het eerste elftal uitkomt in de Championnat National 2. De vrouwenploeg van FC Fleury 91 werd opgericht in 2003, destijds nog onder de naam ‘FCF Val d’Orge’. In 2017 werd de naam aangepast toen het team zich aansloot bij FC Fleury 91. Het eerste vrouwenteam speelt sinds 2017 in de Division 1 Féminine, het hoogste niveau van Frankrijk.

Algemene informatie

De volledige naam van FC Fleury 91 is ‘Football Club Fleury 91 Cœur d’Essonne. De bijnaam van de club is ‘Les Essonniennes’. De ploeg speelt haar thuiswedstrijden in het Stade Auguste Gentelet. Het stadion biedt plaats aan rond de 2000 toeschouwers. De huidige president van de club is Daniel Carric. In het seizoen 2018/2019 eindigde Fleury 91 Cœur d’Essonne op de negende plaats in de Franse competitie.

Stine Larsen bij FC Fleury 91

Een van de bekendste voetbalsters bij FC Fleury 91 is Stine Larsen. De Deense speelster werd op 24 januari 1996 geboren en speelde al meer dan veertig interlands. In het Deense elftal speelt Larsen in de verdediging, terwijl de voetbalster bij FC Fleury 91 in de aanval speelt.