Club

Extremadura UD

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Competitie:
Locatie:
Almendralejo

Programma Extremadura UD

Bekijk hier de duels van Extremadura UD die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Extremadura UD. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Extremadura UD actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Extremadura UD

Elke wedstrijduitslag van Extremadura UD vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Extremadura UD selectie

Socials
@extremaduraud
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Extremadura UD

De voetbalclub Extremadura UD komt uit de Spaanse plaats Almendralejo. De ploeg uit de regio Extremadura werkt zijn thuiswedstrijden af in het Estadio Francisco de la Hera. Het stadion biedt plaats aan meer dan 11.500 toeschouwers.

Oprichting

Extremadura UD werd in 2007 opgericht en kwam voort uit het faillissement van CF Extremadura. De club moest opnieuw beginnen in een lage competitie. Dankzij twee kampioenschappen op rij werd in 2009 de Tercera División bereikt. Op het vierde niveau wist Extremadura UD hoge ogen te gooien, want direct promoveerde de club naar de Segunda División B. In 2011 degradeerde de club weer terug naar de Tercera División. Niet veel later wist de ploeg wederom te promoveren.

Promotie naar de Segunda División A

In het seizoen 2016/2017 herstelde Extremadura UD zich door goed te presteren op het derde niveau. De Spaanse voetbalclub eindigde op de 4e plaats en wist een ticket voor de play-offs te veroveren. In de play-offs was Extremadura UD te sterk voor Deportivo Fabril, CD Mirandés en FC Cartagena. In het 2018 debuteerde Extremadura UD dan ook in de Segunda División A.