Club

Estoril Praia Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Crestuma

Programma Estoril Praia Vrouwen

Bekijk hier de duels van Estoril Praia Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Estoril Praia Vrouwen in de Liga BPI. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Estoril praia Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Estoril Praia Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Estoril Praia Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Estoril Praia Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Estoril Praia

De vrouwenvoetbalclub G.D. Estoril Praia komt uit de Portugese plaats Estoril. De stad ligt in de regio Lissabon en beschikt ook over een herenploeg. Het damesteam komt momenteel uit in de Campeonato Nacional de Futebol, het hoogste damesvoetbalniveau van Portugal.

Algemene informatie

De volledige naam van de damesvoetbalclub is ‘Grupo Desportivo Estoril Praia’. Het dameselftal kent een drietal bijnamen, namelijk Canarinhas, Equipa da Linha en Estorilistas. Het team werd opgericht in 1939 en bestond in 2019 dan ook 80 jaar.

Vanessa Rodrigues bij G.D. Estoril Praia

Een van de bekendste speelsters die ooit uitkwam voor G.D. Estoril Praia is Vanessa Filipa Santos Rodrigues. Zij werd op 4 september 1993 geboren in Mangualde (Portugal). De verdedigster van 1.76 meter stond tussen 2016 en 2018 onder contract bij de club. Zij speelde 38 wedstrijden voor G.D. Estoril Praia, waarin zij zevenmaal het net wist te vinden. Rodrigues staat ook wel bekend onder de naam ‘Pipa’ en speelde ook al vele interlands voor de nationale Portugese voetbalploeg.