Club

Casa Pia

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Lisboa

Programma Casa Pia

Bekijk hier de duels van Casa Pia die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Casa Pia. Bekijk ook andere competities en toernooien waarin Casa Pia actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Casa Pia

Iedere wedstrijduitslag van Casa Pia vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Casa Pia selectie

Socials
@casapiaac
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Casa Pia

De Portugese voetbalclub Casa Pia A.C. komt uit de hoofdstad Lissabon. De club werd opgericht in 1920 en vierde in 2020 zijn honderdjarige bestaan. Het eerste elftal van Casa Pia komt voornamelijk uit op het tweede niveau van Portugal. De sportclub herbergt teams in verschillende sporten, waaronder zaalvoetbal, handbal, hockey en zelfs sportvissen. Casa Pia A.C. is een van de oudste sportclubs van Portugal.

Algemene informatie

De volledige naam van de voetbalclub is ‘Casa Pia Atlético Clube’. Het eerste team kent twee bijnamen, namelijk Os Gansos (de ganzen) en Casapianos (degene uit Casa Pia). De club speelt al zijn thuiswedstrijden in het het Estádio Pina Manique in Lissabon. Het stadion biedt plaats aan rond de 5000 toeschouwers.

Portugese elftal

In december 1921 speelde het Portugese voetbalelftal zijn eerste officiële interland. De voetbalclub Casa Pia A.C. was één van de hofleveranciers met vier spelers. De speler Candido de Oliveira was op dat moment de aanvoerder van het Portugese voetbalelftal en speelde ook bij Casa Pia.

Mateus Fonseca bij Casa Pia Atlético Clube

De voetballer Mateus Borges da Fonseca stond tussen 2016 en 2021 onder contract bij Casa Pia. De middenvelder werd op 10 mei 1993 geboren en doorliep de jeugdopleiding van Sporting Portugal. Fonseca maakte zijn debuut in het betaalde voetbal voor FC Chiasso uit Zwitserland. Tussen 2013 speelde de voetballer voor Trofense, waarna hij de overstap maakte naar Pinhalnovense. In 2016 kwam de speler bij Casa Pia terecht. Fonseca stond vroeger bekend als een zeer groot talent en speelde in vrijwel alle nationale jeugdploegen van Portugal.