Club

Bordeaux Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Blanquefort

Programma Bordeaux Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Bordeaux vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Bordeaux Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities waarin Bordeaux Vrouwen actief is. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Bordeaux Vrouwen

Alle uitslagen van Bordeaux Vrouwen vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Bordeaux Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Bordeaux

De vrouwenvoetbalclub Girondins de Bordeaux komt uit de gelijknamige Franse stad. Het damesteam werd opgericht in 2015. De vrouwenploeg speelt momenteel in de Division 1 Féminine, het hoogste niveau voor vrouwenclubs. Het eerste mannenteam komt uit in de Ligue 1.

Algemene informatie

De volledige naam van de club is ‘Football Club des Girondins de Bordeaux’. In 2015 werd de vrouwenafdeling opgericht. Alle thuiswedstrijden van de vrouwenploeg worden gespeeld in het Stade Sainte-Germaine.

Erin Nicole Nayler van Girondins de Bordeaux

Een van de bekendste speelster van de vrouwenploeg van Girondins de Bordeaux is Erin Nicole Nayler. De keepster werd op 17 april 1992 geboren in Nieuw-Zeeland. Sinds 2017 staat Nayler onder contract bij de Franse club Girondins de Bordeaux. Daarvoor speelde de doelvrouw voor Norwest United AFC, Sky Blue FC, Olympique Lyon en Grenoble Foot 38. Sinds 2013 speelde Naylor meer dan zestig interlands voor het vrouwenelftal van Nieuw-Zeeland. De doelvrouw maakte ook onderdeel uit van de nationale selectie gedurende het WK 2019.