Club

Boavista Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Locatie:
Porto

Programma Boavista Vrouwen

Bekijk hier de duels van Boavista Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Boavista Vrouwen in de Liga BPI. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Boavista Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Boavista Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Boavista Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Boavista Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Boavista

De Portugese damesvoetbalclub Boavista FC komt uit de stad Porto. Het dameselftal komt uit op het hoogste niveau van het Zuid-Europese land. Boavista FC won 11 keer de titel in de Campeonato Nacional de Futebol Feminino, de laatste keer was in het seizoen 1996/1997. In het seizoen 2012/2013 won de ploeg wel het nationale bekertoernooi van Portugal.

Algemene informatie

De volledige naam van de Portugese damesclub is ‘Boavista Futebol Clube’. De ploeg kent een tweetal bijnamen, namelijk As Panteras Negras en As Axadrezados. In 1903 werd de club opgericht, wat het één van de oudste damesvoetbalclubs ter wereld maakt.