Club

Boavista Vrouwen

Land:
Portugal
Locatie:
Porto
Stadion:
Campo de Treinos do Estádio do Bessa XXI

Programma Boavista Vrouwen

Bekijk hier de duels van Boavista Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Bet365 logo

Bet365

8.2 Review lezen

€100 Welkomstbonus + Bookmaker met NL licentie

ksa vergunning logo

Open een account, maak een minimale storting van 5 euro of meer om bet credits te claimen van maximaal 100 euro. Het aanbod moet binnen 30 dagen na het registreren worden geclaimd.

Uitslag Boavista Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Boavista Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Boavista Vrouwen in de Liga BPI. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Boavista Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Seizoensstatistieken Boavista Vrouwen

Boavista Vrouwen selectie

De Portugese damesvoetbalclub Boavista FC komt uit de stad Porto. De vrouwenploeg speelt momenteel op het hoogste niveau van het Zuid-Europese land. Boavista FC won 11 keer de titel in de Campeonato Nacional de Futebol Feminino, de laatste keer was in het seizoen 1996/1997. In het seizoen 2012/2013 won de ploeg wel het nationale bekertoernooi van Portugal.

Algemene informatie over Boavista FC

De volledige naam van de Portugese damesclub is ‘Boavista Futebol Clube’. De ploeg kent een tweetal bijnamen, namelijk As Panteras Negras en As Axadrezados. Boavista FC werd in 1903 opgericht en is daarmee één van de oudste damesvoetbalclubs ter wereld. De huidige president van de club is Joao Loureiro. In het seizoen 2019/2020 eindigde de club op de 12e plaats in de competitie.

Cláudia Lima bij Boavista FC

Een van de bekendste speelsters in de selectie van Boavista FC is Cláudia Lima. De Portugese werd op 5 september 1996 geboren en speelt het liefst op het middenveld. Lima is de enige international in de ploeg van Boavista FC en kwam in actie in de WK-kwalificatie 2019.