Club

Bari Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Italië
Competitie:
Locatie:
Bitetto

Programma Bari Vrouwen

Bekijk hier de duels van Bari Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Bari Vrouwen. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Bari Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Bari Vrouwen

Alle uitslagen van Bari Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Bari Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van ASD Pink Sport Time (Bari)

De vrouwenvoetbalclub ASD Pink Sport Time komt uit de Italiaanse stad Bari. Het vrouwenteam werd opgericht in 2001 en speelt momenteel haar wedstrijden in de Serie A. De vrouwenclub komt dus uit op het hoogste niveau van Italië. In augustus 2015 werd bekendgemaakt dat ASD Pink Sport Time een samenwerking was aangegaan met F.C. Bari 1908, echter ging die club drie jaar later failliet.

Algemene informatie

De volledige naam van de damesvoetbalclub is ‘Associazione Sportiva Dilettantistica Pink Sport Time’. Een lange naam, vandaar de afkorting ASD Pink Sport Time. In 2001 werd de damesploeg opgericht. Het team speelt al haar thuiswedstrijden in het Stadio Antonio Antonucci in de plaats Bitetto. Het stadion biedt plaats aan slechts 600 toeschouwers.

Cristina Carp bij ASD Pink Sport Time

Een van de grootste talenten in de huidige selectie van ASD Pink Sport Time is Cristina Carp. De Roemeense werd op 28 juli 1997 geboren en is een aanvalster. Carp staat bekend om haar snelheid. In 2019 mocht de speelster haar debuut maken in de nationale ploeg van Roemenië, dit deed zij in een kwalificatiewedstrijd voor de FIFA Women’s World Cup.