Club

AS Roma Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Italië
Competitie:
Locatie:
Roma

Programma AS Roma Vrouwen

Bekijk hier de duels van AS Roma Vrouwen welke op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van AS Roma Vrouwen. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin AS Roma Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag AS Roma Vrouwen

Alle uitslagen van AS Roma Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

AS Roma Vrouwen selectie

Socials
@asromawomen
Posts
Volgers
Volgend

Alles over het vrouwenelftal van AS Roma

De vrouwenvoetbalclub AS Roma (Associazione Sportiva Roma) komt uit de gelijknamige Italiaanse stad. De damesploeg komt uit op het hoogste niveau en mag jaarlijks een poging wagen om de Italiaanse landstitel te winnen. In 2018 ontving AS Roma een licentie voor deelname aan de Serie A, de club maakte dan ook in het seizoen 2018/2019 haar debuut in de competitie. In 2018 ontving AS Roma de licentie van Res Roma.

Bijnamen

De dames van AS Roma spelen alle thuiswedstrijden in het Stadio Tre Fontane. De club beschikt over meerdere bijnamen, namelijk The Yellow and Reds, The She-Wolf en The Magic One. De huidige president van de damesclub is James Pallotta.

Andressa Alves da Silva

Een van de bekendste voetbalsters in de selectie van AS Roma (vrouwen) is de Braziliaanse Andressa Alves da Silva. De voetbalster werd op 10 november 1992 geboren en staat sinds 2019 onder contract bij AS Roma. In het verleden speelde Da Silva ook voor FC Barcelona en in 2012 mocht zij haar debuut maken in het nationale elftal van Brazilië. Da Silva was ook aanwezig bij meerdere grote eindtoernooien voor haar land.

In 2013 maakte Da Silva een transfer van Centro Olímpico naar Ferroviária. Aan het einde van datzelfde jaar tekende de speelster een contract bij Sao José. Na één jaar bij de Braziliaanse topclub maakte Da Silva alweer de overstap naar de Boston Breakers. Opmerkelijk genoeg speelde Da Silva nooit een wedstrijd voor de Amerikaanse club, aangezien zij direct werd opgeroepen voor het WK 2015. Gedurende het WK werd de voetbalster verkocht aan Montpellier uit Frankrijk.

Na één seizoen bij Montpellier gespeeld te hebben ondertekende Da Silva een contract bij FC Barcelona. En ook in Spanje bleef het bij één seizoen, want momenteel speelt de Braziliaanse bij AS Roma.