Club

Albergaria Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Portugal

Programma Albergaria Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Albergaria Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Albergaria Vrouwen in de Liga BPI. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Albergaria Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Albergaria Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Albergaria Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Albergaria Vrouwen selectie

Alles over het Albergaria Vrouwen

De vrouwenvoetbalclub Clube de Albergaria komt uit de Portugese gemeente Albergaria-a-Velha. De stad ligt in het gebied Aveiro en kent rond de 25.000 inwoners. Het dameselftal komt uit in de Campeonato Nacional de Futebol, ofwel Liga BPI, het hoogste niveau van Portugal.