Club

A-dos-Francos vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Portugal

Alles over het dameselftal a-dos-Francos

De Portugese damesvoetbalclub G.D.C. A-dos-Francos komt uit de gelijknamige stad. De plaats is slechts 18 kilometer groot en kent rond de 1700 inwoners. De club werd opgericht in 1976. In het verleden won de club éénmaal de titel in de Campeonato Nacional II, daarnaast werd in 2010 en 2012 de Taça Promoção Feminino gewonnen.

Campeonato Nacional Feminino

G.D.C. A-dos-Francos speelt op het hoogste vrouwenniveau van Portugal. De Campeonato Nacional Feminino staat ook wel bekend als de ‘Liga BPI’, vanwege sponsorcontracten. Niet alle damesclubs in de competitie zijn volledig professioneel. De meeste speelsters in de selectie van G.D.C. A-dos-Francos hebben nog een baan naast hun voetbalcarrière.

Programma A-dos-Francos vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van A-dos-Francos Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van A-dos-Francos Vrouwen. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities waarin A-dos-Francos Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag A-dos-Francos vrouwen

Alle uitslagen van A-dos-Francos Vrouwen vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

A-dos-Francos vrouwen selectie