actueel background image

Voetbalwedden tips: de beste start voor verantwoord gokken

Nieuw met voetbalwedden? Dan is het belangrijk om goede research te doen. De wereld van voetbalwedden is complex en groot. Nieuwe spelers zien soms door de bomen het bos niet en raken snel verdwaald. In dit artikel leggen we uit hoe je goede research doet en welke opties nieuwe spelers hebben als het gaat om wedden op voetbal.

Bookmakers

Spelers die beginnen met voetbalwedden hebben de keuze uit talloze bookmakers. De keuze voor een bookmaker is belangrijk. Kies altijd voor een betrouwbare bookmaker. VoetbalUitslagen werkt enkel samen met betrouwbare bookmakers met een geldige Nederlandse licentie. Spelers weten dus dat ze goed zitten wanneer ze via VoetbalUitslagen naar een bookmaker gaan.

Welke bookmaker een speler kiest, dat is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Maar er zijn meer facetten die een rol spelen bij de keuze voor een bookmaker. Veel bookmakers bieden namelijk aantrekkelijke welkomstbonussen aan. Denk hierbij aan een freebet of aan een odds boost.

Ook is het mogelijk om bij meerdere bookmakers een account aan te maken en te spelen. Voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van meerdere welkomstbonussen. Het nadeel is dat spelers het overzicht kwijt kunnen raken, doordat er meerdere dingen lopen bij meerdere bookmakers. Maak hierin dus een bewuste keuze.
Op VoetbalUitslagen hebben we een uitgebreide analyse staan per bookmaker. Hierin krijgen de bookmakers een cijfer en kunnen spelers een review per bookmaker lezen. Zo komt de speler niet voor verrassingen te staan bij het voetbalwedden en kan er bewust een keuze worden gemaakt voor een bookmaker.

Odds vergelijken

Een belangrijk onderdeel bij voetbalwedden zijn de quoteringen. Deze kunnen per bookmaker en per wedstrijd verschillen. Hoe weet een speler dat hij of zij de beste keuze maakt? Daarvoor zijn diverse opties. Spelers kunnen natuurlijk zelf op verschillende websites de quoteringen vergelijken, maar het kan eenvoudiger. Er zijn tegenwoordig ook handige apps om odds te vergelijken. Een voorbeeld hiervan is de Odd Booster App. Dit een volledig Nederlandse app die per wedstrijd de beste odds laat zien per weddenschap voor diverse wedstrijden in verschillende competities.

Met deze app zien spelers in één oogopslag direct welke bookmakers de beste quotering heeft. Ook handig is dat spelers via de app direct naar de bookmaker van hun keuze kunnen gaan. Dat scheelt veel tijd. Zo weten zij direct waar ze aan toe zijn en waar de quoteringen voor voetbalwedden het beste zijn. De app is gratis te downloaden.

Odds Boosters en bonussen

Wat voor nieuwe spelers ook goed is om te onderzoeken, dat zijn de bonussen en odds boosters die verschillende bookmakers aanbieden. Dit is overigens niet alleen nuttig voor nieuwe spelers. Er zijn ook regelmatig boosts beschikbaar voor bestaande spelers. Voor bonussen en odds boosts geldt hetzelfde als voor het vergelijken van quoteringen. Spelers kunnen zelf op zoek gaan naar dit soort acties bij bookmakers, maar ook deze zijn te vinden in de Odds Booster App.

Voor spelers die gaan voetbalwedden is de Odds Booster App dus een handige tool om nooit meer iets te missen. Het downloaden en het gebruik van de app is geheel gratis. In tegenstelling tot andere apps hebben spelers geen account nodig om de app te kunnen gebruiken. Hij is toegankelijk voor iedereen. Probeer het nu gratis uit.