Club

Gil Vicente

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Barcelos

Programma Gil Vicente

Check hier alle wedstrijden van Gil Vicente die dit seizoen op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Gil Vicente. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Gil Vicente actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Gil Vicente

Elke wedstrijduitslag van Gil Vicente vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Gil Vicente selectie

Socials
@gilvicentefc_oficial
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Gil Vicente

De voetbalclub Gil Vicente FC komt uit de Portugese stad Barcelos en werd opgericht in 1924 door een vriendengroepje. In 1990 boekte de club pas zijn eerste grote succes door te promoveren naar de Primeira Liga. In 1992 stond de Nederlander Remco Boere kortstondig onder contract bij de club, hij kwam slechts tot acht wedstrijden voor Gil Vicente FC. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Estádio Cidade de Barcelos.

Promotie en degradatie

In het voetbalseizoen 1998/1999 wist Gil Vicente FC de titel te grijpen in de Liga de Honra. Dit resultaat leverde de ploeg promotie op naar het hoogste niveau. Zeven seizoenen later degradeerde de club weer terug naar het tweede niveau. Echter bleek de degradatie erg opmerkelijk. Gil Vicente FC was in dat seizoen namelijk op plaats 12 geëindigd. Alleen werd besloten om de competitie te verkleinen van 18 naar 16 clubs. Uiteindelijk bleek Gil Vicente FC ook meerdere keren in het seizoen een niet-speelgerechtigde speler opgesteld te hebben. In het seizoen 2018/2019 promoveerde Gil Vicente FC terug naar het hoogste niveau.

Estádio Cidade de Barcelos

De Portugese club Gil Vicente FC speelt al zijn thuiswedstrijden in het Estádio Cidade de Barcelos. Het stadion werd geopend in 2004 en biedt plaats aan meer dan 12.000 toeschouwers. Het stadion is onderdeel van het enorme sportcomplex ‘Complexo Desportivo de Barcelos’. In 2006 werden er ook enkele duels gedurende het EK onder de 21 gespeeld in het Estádio Cidade de Barcelos. Het Portugese voetbalelftal speelde één interland in het stadion.