Club

CD Cova da Piedade

Land:
Portugal
Locatie:
Almada
Stadion:
Estádio Municipal José Martins Vieira
Veld:
Gras
Capaciteit:
3.500

Programma CD Cova da Piedade

Check hier alle wedstrijden van CD Cova da piedade die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Uitslag CD Cova da Piedade

Elke wedstrijduitslag van CD Cova da piedade zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van CD Cova da piedade in de Tweede Portugese Divisie. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin CD Cova da piedade actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Seizoensstatistieken CD Cova da Piedade

CD Cova da Piedade selectie

Socials
@cdcpsad
Posts
Volgers
Volgend

De Portugese voetbalclub CD Cova da Piedade komt uit de gelijknamige regio in Almada. De volledige naam van de club is ‘Clube Desportivo da Cova da Piedade’. De bijnaam van het eerste elftal is ‘Rapazes de Azul-Grená’. CD Cova da Piedade werd opgericht in 1947 en speelt momenteel op het tweede niveau van Portugal. Alle thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Estádio Municipal José Martins Vieira. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 3000 toeschouwers. De huidige voorzitter van de club is Paulo Veiga. De trainer van het eerste elftal is Jorge Casquilha. In het seizoen 2018/2019 eindigde CD Cova da Piedade op de 13e plaats in de competitie.

Oprichting en promotie

CD Cova da Piedade werd opgericht op 28 januari 1947. De club kwam tot stand uit een fusie tussen Uniao Piedense Futebol Clube en Sporting Clube Piedense. De eerstgenoemde club werd op in 1914 opgericht. In april 2016 slaagde CD Cova da Piedade er voor de eerste keer in de historie in om te promoveren naar het professionele voetbal. In de zomer van 2016 werd de titel gewonnen op het derde niveau, dankzij een overwinning op Vizela in de finale. Vizela wist op de eerste plaats te eindigen op het derde niveau in de competitie voor clubs uit Noord-Portugal.