winlinebet-logo

WinLineBet

Winline is vrijwel onbekend in Nederland, dit komt omdat het een Russische online bookmaker is. Deze bookmaker werd in 2009 opgericht en staat bekend om zijn hoge quoteringen. Dankzij de lage marges die het bedrijf boekt, blijft er meer potentiële winst over voor de leden. Daarnaast beschikt Winline over een goede klantenservice en heeft het dagelijks vele livestreams klaarstaan voor de spelers. ✅

Contactgegevens bookmaker
Bookmaker
Winlinebet Ltd
Telefoonnummer
007--800-555-6637
Overige informatie
Live wedden
Ja
Geschillen afhandelingsinstantie
Costa Rica Gaming Commission
Aangeboden sporten
Voetbal, Tennis, Motorsporten, American Football, Atletiek, Australian Rules, Honkbal, Basketbal, Boksen, Cricket, Wielrennen, Darts, Voetbal, Golf, Windhondenrennen, Handbal, Paardenrennen, IJshockey, Olympische sporten, Rugby League, Rugby Union, Snooker, Surfen, Tennis
Talen
Russisch
Munteenheden
Russische Ruble, Euro, Amerikaanse Dollar
Betaalmogelijkheden
MasterCard, Maestro, VISA, LiqPay, Moneta, Qiwi, Skrill, Yandex, WebMoney

Livestreams bij Winline

Winline zendt maandelijks meer dan duizend livestreams uit van sporten over de gehele wereld. Er kan bijvoorbeeld gratis worden gekeken naar belangrijke tenniswedstrijden en de duels in de NHL. Veel ijshockeywedstrijden in de Russische competitie worden ook kosteloos rechtstreeks uitgezonden.

Stortingen en uitbetalingen

Storten kan bij de online bookmaker Winline op zeven verschillende manieren, al zullen sommige betaalsystemen niet beschikbaar zijn in Nederland. Er kan gestort worden met een creditcard (MasterCard, Maestro en VISA), LiqPay, Moneta, Qiwi, Skrill, Yandex en WebMoney. Uitbetalingen worden normaliter binnen enkele dagen verwerkt. Een uitbetaling kan worden aangevraagd naar een creditcard of een online wallet.

Voordelen van Winline

Winline beschikt over een mobiel plaform, waardoor er via de smartphone ingezet kan worden op sportwedstrijden. Het gaat dan om weddenschap voor de start van een wedstrijd, maar ook live. Het live gedeelte van Winline is ook dan erg prettig en overzichtelijk. De quoteringen worden voortdurend aangepast en in sommige gevallen kan er een livestream worden bekeken. Let op, hiervoor moet je wel over een account beschikken bij Winline.