tipbet-logo

TipBet

Tipbet is een nog relatief nieuwe, van oorsprong Duitse bookmaker. In 2015 begaf het wedkantoor zich voor het eerst op de gokmarkt. Nu is het Tipbet al aardig gelukt om in die korte tijd een aardige naamsbekendheid op te bouwen. Dat komt onder andere door de sponsordeal met de Duitse voetbalclubs Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf. Daaraan valt direct te zien dat Tipbet zich specialiseert in voetbalwedden.

De groep achter dit online wedkantoor is niet nieuw. De internationale groep heeft meer dan 20 jaar ervaring in de iGaming industrie. Het hoofdkantoor staat in Malta, maar Tipbet heeft ook aanvullende kantoren in Duitsland. In dit artikel leggen we de voordelen van Tipbet uit, geven we meer informatie over hoe je profiteert van bonuscodes en promoties en wordt duidelijk hoe gewonnen bedragen uitgekeerd kunnen worden.

Pluspunten van Tipbet

Tipbet heeft een groot aanbod aan sportweddenschappen. Maandelijks biedt de bookmaker meer dan 50.000 sportevenementen. Het aanbod is overzichtelijk: er zijn ongeveer 15 sporten waarop gewed kan worden. Het wedkantoor richt zich vooral op de populaire sporten, zoals ijshockey, basketbal, tennis en – uiteraard – voetbal.

Doordat de bookmaker niet zoveel verschillende soorten weddenschappen aanbiedt, kan het zich specialiseren op voetbalweddenschappen. Zo is het er mogelijk te wedden op wedstrijden uit de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Eredivisie. Ook de grote toernooien mogen er niet ontbreken. Daarom is het ook mogelijk te wedden op de nationale competitie van bijvoorbeeld India, Qatar of Honduras. Deze obscure wedstrijden kunnen je zomaar een mooi geldbedrag opleveren.

Bij Tipbet kun je ook live wedden op je favoriete sport. Daarmee waag je een gokje terwijl de wedstrijd al bezig is. Bij sommige wedstrijden kun je daadwerkelijk volgen wat er op het veld gebeurt, door mee te kijken op een livestream.

Een ander voordeel is dat het wedkantoor een overzichtelijke lijst met statistieken maakt. Je ziet meteen hoeveel hoekschoppen er zijn geweest en hoeveel gele kaarten de wedstrijd telde. De speler krijgt zelfs een schema te zien waarin staat in welke periode een team het meeste balbezit heeft. Deze informatie komt van pas bij je volgende weddenschap.

Bonuscodes en promoties

Bij Tipbet krijgen nieuwe spelers een bonus van 5 euro zonder storting. Daarnaast krijg je de keuze voor een 50%, 100% of 200% stortingsbonus tot 100 euro. Afhankelijk van het gekozen bonuspercentage dient de speler het stortings- en bonusbedrag rond te spelen. Dat kan door 15 keer het stortings- en bonusbedrag vrij te spelen (bij 200%), 12 keer het bedrag vrij te spelen (bij 100%) of acht keer de bedragen vrij te spelen (bij 50%). Je hebt net zo lang de tijd als jij nodig hebt om de bonus vrij te spelen.

Ook voor de trouwe, fanatieke spelers zijn er interessante bonussen. De ‘Super Combi’ is daar een goed voorbeeld van. Daarbij maak je een combinatie van ten minste vier verschillende weddenschappen. Dat hoeven niet allemaal voetbalweddenschappen te zijn.

Omdat het winnen van deze weddenschappen een uitdaging is, ontvang je 5 procent winst bovenop je normale winst. Daarvoor moet je dan wel vier weddenschappen winnen. Het percentage kan zelfs oplopen tot 50 procent. Daarvoor moet je dan wel 16 wedstrijden correct voorspellen. Het is verstandig om van tevoren eerst aandachtig de voorwaarden door te lezen.

Goed om te weten: Nederlandse en Belgische spelers moeten het bonusbedrag minimaal 18 keer rondspelen. Daarbij tellen niet alle weddenschappen mee. Gelukkig kent Tipbet het voordeel dat er geen tijdslimiet geldt om de bonus rond te spelen. Dat is bij veel bookmakers wel anders.

Uitbetalingen

Bij Tipbet kan de speler de winst kosteloos laten uitbetalen. Daarvoor moet je wel tien euro of meer bij elkaar hebben gespaard. Deze lage limiet van 10 euro geldt alleen voor uitbetalingen naar internetportefeuilles (zoals Paypal) of creditcards. Wie het bedrag direct wil laten overboeken naar zijn of haar rekening, moet eerst tenminste 25 euro hebben gespaard.

Het uitbetalen is in principe gratis. Tipbet rekent wel extra kosten als je vaker dan één keer per week vraagt om een uitbetaling.

Conclusie over Tipbet

Tipbet is een relatief nieuwe bookmaker die snel naam maakte dankzij de sponsordeals met bekende Duitse voetbalclubs. Het is dan ook geen verrassing dat het wedkantoor een grote expertise heeft op het gebied van voetbalwedden. Maandelijks biedt de bookmaker meer dan 50.000 sportevenementen. Er is een overzichtelijk aanbod: je kunt op ongeveer 15 verschillende sporten wedden.

Voor voetballiefhebbers is het een groot voordeel dat Tipbet zich specialiseert op het gebied van voetbalwedden. Zo is het ook mogelijk te wedden op wedstrijden uit de grote competities, maar ook op nationale competities in het buitenland. Het wedkantoor maakt bovendien een overzichtelijke lijst met statistieken.

Bij Tipbet kunnen nieuwe spelers zelf hun bonus kiezen. Voor elke bonus gelden verschillende voorwaarden, met name over het aantal keer dat het bonusbedrag rondgespeeld moet worden. Met de Super Combi kunnen fanatieke spelers meer winst bovenop de normale winst ontvangen. Er geldt bij dit wedkantoor geen tijdslimiet.

Uitbetalingen worden gedaan naar allerhande internetportefeuilles en naar bankrekeningen. Een uitbetaling kan naar internetportefeuilles gedaan worden vanaf 10 euro en naar bankrekeningen vanaf 25 euro.