Professioneel wedden

Wedden op voetbalwedstrijden is voor veel liefhebbers een hobby of gewoon iets leuks om een keer uit te proberen. Een simpele weddenschap zorgt ervoor dat een wedstrijd wat meer spanning krijgt, zelfs wanneer het eigenlijk om een duel gaat waar een speler heel neutraal instaat. Maar er zijn ook veel professionele wedders actief, zij verdienen hun brood met doordachte en eenvoudige weddenschappen. Natuurlijk is het een risicovol beroep, maar met een goede discipline en genoeg kennis kan er winst worden behaald. Houd er altijd rekening mee dat een inleg verloren kan gaan.

Stressvolle baan

Het leven van een professioneel wedder ziet er natuurlijk rooskleurig uit, tenminste als buitenstaander. Het is in ieder geval geen van negen tot vijf baan. Het is een stressvol bestaan, waarin spelers te maken krijgen met enorme tegenslagen maar ook geweldige hoogtepunten. Professioneel wedden is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer iemand besluit om van het wedden op voetbal een baan te maken zijn er veel voordelen, maar ook aardig wat nadelen. Allereerst is het zaak om een goede bankroll te hebben, dit is echt essentieel. Daarnaast raden wij iedereen aan om naast het bestaan van professioneel wedder ook nog een baantje ernaast te nemen, al is het part-time. Een plan B is namelijk heel belangrijk, zodat een speler nooit in de problemen raakt wanneer het wat minder gaat.

Professionele wedders moeten stevig in de schoenen staan en over een sterke discipline beschikken. We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat een weddenschap verloren gaat. Wat je dan vaak ziet is dat een speler wat meer risico gaat nemen met hogere quoteringen en kleinere winstkansen. Dit is op het gebied van wedden eigenlijk zelfmoord. Als professioneel wedder is dat dus een echte no-go.

Regels

Iedere professionele online wedder moet zichzelf enkele limieten kunnen stellen en deze ook handhaven. Ze dienen verstandig om te gaan met geld, dat is belangrijk. Als speler zal je eerst moeten bepalen wat het maximale bedrag is dat op één weddenschap wordt ingezet, nu en in de toekomst. Ook zal de speler moeten bepalen hoeveel weddenschappen deze per dag maximaal wilt gaan doen. Teveel wedden kan voor enorme stress zorgen en helder blijven nadenken is ten alle tijden belangrijk. Daarnaast is het ook slim om alleen te wedden op voetbalcompetities die men kent en waar ment verstand van hebt. Stel dat een speler veel weet van de Eredivisie en de Premier League, zet dan alleen daarop in. Neem geen gek uitstapje naar een competitie die men amper kent, zoals misschien wel de Chinese of Venezolaanse competitie.

Tips voor professioneel wedden

– Controleer altijd even rustig de quoteringen, er zijn namelijk meerdere bookmakers actief op het internet. Sommige online bookmakers bieden hogere noteringen aan dan anderen en daar kan een speler gebruik van maken. Deze kan dan meerdere accounts aanmaken bij verschillende bookmakers.

– Als een speler live gaat wedden, is het handig dat deze daadwerkelijk de wedstrijd gaat kijken. Door goed te observeren kan deze misschien herkennen wat er hoogstwaarschijnlijk zal gaan gebeuren. Hierop kan worden ingespeeld, bijvoorbeeld met een nieuwe weddenschap of een vroegtijdige cash-out.

– Volg het laatste nieuws omtrent de voetbalcompetities. Of het nu gaat om blessures, schorsingen, problemen binnen de club of transfers. Het is allemaal handig om te weten en kan het verschil maken bij een weddenschap.

– Begin laag met inzetten en probeer winst te maken met zo weinig mogelijk risico. Drie winsten van 30 euro is ook 90 euro, neem geen onnodige risico’s en blijf kalm.

– Houd er rekening mee dat de inleg verloren kan gaan, het blijft gokken.