betcris-logo

Betcris

Betcris is een Costa Ricaanse bookmaker die met name actief is in Spaanstalige landen, maar ook hierbuiten beschikbaar is. Het bedrijf zet sterk in op vernieuwende technologie en loopt op dit gebied voor. ✅

Contactgegevens bookmaker
Bookmaker
Betcris (Costa Rica International Sports)
Overige informatie
Live wedden
Ja
Apps
Geen apps aanwezig
Geschillen afhandelingsinstantie
Malta Gaming Authority (MGA/B2B/300/2008)
Aangeboden sporten
Voetbal, Honkbal, Football, Tennis, Basketbal, Golf, E-Sports, Hockey, IJshockey, Martial Arts, Boksen, Motorraces, Rugby, Cricket, Aussie Rules, Handbal, Volleybal, Wielrennen
Overige diensten
Wedden op entertainment en politiek is ook mogelijk!
Talen
Engels, Spaans, Portugees, Thais, Filipijns, Vietnamees en Khmer
Begrensde landen
Nederland, Verenigde Staten, Zweden, Frankrijk, United Kingdom
Munteenheden
Euro, Amerikaanse Dollar, lokale munteenheden binnen Zuid-Amerika en Bitcoin
Betaalmogelijkheden
Visa, Mastercard, Paysafecard, Bitcoin, Neteller, ECO, DineroMail, 7Eleven, Oxxo
Odds formaat
Decimal, Fractional, American

Betcris is een Costa Ricaanse bookmaker die met name actief is in Spaanstalige landen, maar ook hierbuiten beschikbaar is. Het bedrijf zet sterk in op vernieuwende technologie en loopt op dit gebied voor.

Betcris review

Betcris heeft een zeer ruim aanbod voor sportweddenschappen. Als Costa Ricaans bedrijf zet Betcris in op zowel voetbal als de populaire Amerikaanse sporten. Op het gebied van voetbal kan gewed worden in alle grote Europese competities, alsmede enkele lokale competities.

Met name live wedden is erg leuk bij Betcris. De sectie voor live wedden is uitgebreid, overzichtelijk en bovenal snel, wat de gokervaring probleemloos maakt. Betcris staat hiernaast bekend om haar hoge limieten. De maximale inleg is bij Betcris hoger dan bij de meeste andere bookmakers, wat aantrekkelijk is voor serieuze gokkers.

Een onderscheidende factor van Betcris is de zogenaamde Streak Challenge. Iedere maand start deze opnieuw. Gokkers zetten in op één van de geselecteerde sportwedstrijden. Voorspellen ze de correcte winnaar, dan wordt er een streak opgebouwd.

Betcris heeft hierbij mijlstenen waarop een extra geldbedrag wordt uitgekeerd. Dit is bij 5, 9, 13, 17 en 21 goede voorspellingen op een rij. Spelers kunnen maximaal $ 25,000 winnen bij de Streak Challenge.

Betcris beschikt niet over een online casino of pokersectie, maar richt zich puur op sportweddenschappen.

Bonus en promoties

Naast de genoemde Streak Challenge, kent Betcris nog enkele bonussen en promoties waar klanten recht op hebben. Nieuwe leden ontvangen bij een eerste storting van $ 50,00 of meer een bonusbedrag ter waarde van 15% van de inleg en een maximum van $ 500,00. Het totale bedrag (inleg plus bonus) moet drie keer rondgespeeld worden om vrij te komen voor opname. Dit is vrij laag in vergelijking met andere online bookmakers.

Bij iedere nieuwe storting ontvangen bestaande spelers een bonus van 10% bovenop de inleg, met een maximum van eveneens $ 500,00. Ook dit bedrag moet driemaal worden rondgespeeld. Ook is er een bonus voor het aanbrengen van vrienden en kennissen die kan oplopen tot $ 500,00 per aangebracht lid.

Tenslotte beschikt Betcris ook over een loyaliteitsprogramma. Dit programma bestaat uit drie niveaus met een oplopende korting op de commissie die betaalt wordt. Spelers komen op een hoger niveau door simpelweg geld in te zetten op weddenschappen.

Service en veiligheid

Betcris opereert onder een goklicentie van Malta en staat daarom onder streng toezicht. Gegevens worden veilig bewaard en betalingen worden beveiligd.

De website van Betcris heeft een beknopte helpsectie waarin de meest gestelde vragen worden beantwoord. De klantenservice is bereikbaar per e-mail en live chat. De wachttijd is doorgaans kort en e-mail wordt snel beantwoord.

Betalingen kunnen bij Betcris verricht worden met creditcard, Bitcoin, Skrill, Neteller en enkele andere methoden.