Club

Tottenham Hotspur Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Engeland
Locatie:
Cheshunt

Tottenham Hotspur Women is een Engelse damesvoetbalclub dat uitkomt in de Women’s Super League. Het vrouwenvoetbalelftal speelt al haar thuisduels in The Hive Stadium in Edgware Stadium. Tottenham Hotspur Women werd opgericht in 1985. Check hier de uitslagen, het programma en de clubstatistieken.

Programma Tottenham Hotspur Vrouwen

Bekijk hier de duels van Tottenham Hotspur Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Tottenham Hotspur Vrouwen in de Women’s Super League. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Tottenham Hotspur Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Tottenham Hotspur Vrouwen

Alle uitslagen van Tottenham Hotspur Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Tottenham Hotspur Vrouwen selectie

Socials
@spurswomen
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Tottenham Hotspur (vrouwen)

De Engelse damesvoetbalclub Tottenham Hotspur F.C. Women speelt in de FA Women’s Super League. De damesclub komt net zoals het eerste mannenelftal uit op het hoogste voetbalniveau van Engeland. Alle thuiswedstrijden van Tottenham Hotspur F.C. Women worden gespeeld in het The Hive Stadium. Tottenham Hotspur F.C. Women bestaat sinds 1985 en werd opgericht onder de naam Broxbourne Ladies. In het seizoen 2016/2017 won de damesclub de titel op het derde niveau.

Geschiedenis

De voetbalclub Broxbourne Ladies werd in 1985 opgericht door Kay Lovelock en Sue Sharples. Zes jaar later werd de naam Tottenham Hotspur aangenomen door de damesvoetbalclub. In het seizoen 2015/2016 won de club zowel de FA Women’s Premier League Cup als de Ryman’s Women’s Cup. Een seizoen later promoveerde Tottenham Hotspur F.C. Women naar het tweede niveau van Engeland (WSL 2).

Promotie in 2019

In april 2019 werd bekend gemaakt dat de club door het leven zou gaan als Tottenham Hotspur Women. Daarnaast werd de coach Heather Cowan gecontracteerd voor het seizoen 2019/2020. Dit bleek een verstandige keuze, aangezien de club promotie wist te bewerkstelligen naar de FA Women’s Super League. In 2019 maakte de club zijn debuut op het hoogste niveau.

The Hive Stadium

Tottenham Hotspur F.C. Women speelde tot 2016 op Cheshunt, waarna het overstapte op het Barrows Farm Stadium. Het eerste team speelde nog wel op Goffs Lane. In de zomer van 2015 werd aangekondigd dat het eerste damesteam in 2019 zou gaan verhuizen naar The Hive Stadium.