Bwin Review

Bwin is het sportwedmerk van GVC Holdings PLC, een leidend Oostenrijks e-gaming bedrijf, dat al sinds 1999 sportweddenschappen organiseert. Op 1 februari heeft het moederbedrijf ook Bwin.party overgenomen. Het hoofdkantoor van GVC Holdings PLC staat op the Isle of Man.

De groep heeft licenties om weddenschappen aan te bieden in onder andere Alderney, Oostenrijk, Bulgarije, Denemarken, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland. Gibraltar, Italië, Malta, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Het voetbalwedden met Bwin is ook mogelijk vanuit België, dankzij een partnerovereenkomst.

Pluspunten van Bwin

Een groot pluspunt van Bwin is dat het al jaren actief is en de benodigde licenties heeft. Je hebt aan deze bookmaker een betrouwbare partner; het is een beursgenoteerd bedrijf.

Het is er mogelijk om op meerdere wedstrijden tegelijk in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op winst voor Real Madrid, FC Barcelona en Chelsea op één betslip. Daardoor krijg je meer winst als jouw voorspelling juist was. Natuurlijk wordt het op deze manier ook nog spannender om de wedstrijden te bekijken.

Bij Bwin kun je 24 uur per dag live weddenschappen doen. Dit komt doordat Bwin een markt heeft die de hele wereld bestrijkt. Wie dus ‘s nachts eens een gokje wil wagen, kan hier zijn of haar hart ophalen.

Een leuke extra feature is dat het mogelijk is om alle hoogtepunten van Real Madrid terug te kijken. Bwin is namelijk de hoofdsponsor van Real Madrid en heeft daardoor exclusief de rechten op de beelden. Erg leuk voor fans van deze voetbalclub!

De klantenservice is prima. Spelers kunnen in het Engels en het Duits bellen met de helpdesk. Wie in het Nederlands hulp nodig heeft, kan een e-mail sturen. Je vragen worden snel en op een vakkundige wijze beantwoord.

Bonuscodes en promoties bij Bwin

Bij Bwin ontvang je een bonus op je eerste storting. Om deze bonus te kunnen claimen, is er geen code benodigd. Je hoeft alleen een account aan te maken en je eerste storting te doen. Binnen 24 uur na je storting krijg je een bonus. Hiervoor moet de speler tenminste 10 Britse pond hebben gestort.

Er zijn nog een paar andere promoties beschikbaar voor nieuwe spelers. Eén daarvan is ‘Protektor’. Daarmee is het mogelijk om jezelf in te dekken tegen een weddenschap waar je over twijfelt. Als een weddenschap wordt verloren, kun je daarmee jouw aandeel terugkrijgen.

Met Protektor zijn er drie mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat je meerdere weddenschappen wint en je de de winst ontvangst, maar zonder de kosten van Protektor. Een andere mogelijkheid is dat je verliest, maar dat je Protektor hebt ingezet, waardoor je je aandeel en de kosten van het inzetten terugkrijgt. De laatste optie is dat je de weddenschappen verliest en dat je niet voldoende bent verzekerd via Protektor. In dat geval krijg je niets terug. Kortom: een erg spannende optie.

Uitbetalingen

Bij Bwin kun je de gewonnen bedragen op veel verschillende manieren laten uitkeren. Dit kan via een gewone bankoverschrijving, ClickandBuy, EntroPay, Instant Banking, Kalixa, Maestro, Mastercard, Neteller, Paypal, Paysafecard, Gift card, Tickets, Skrill, uKash, Visa en Western Union.

Aan het uitbetalen zijn geen extra kosten verbonden. Voordat je kunt laten uitbetalen, moet je op z’n minst 10 dollar hebben gewonnen. Er geldt ook een maximumbedrag: 70.000 dollar. Het maximumbedrag klinkt als een mooi doel.

Goed om te weten: alle uitbetalingen moeten eerst worden goedgekeurd door een team van Bwin. Dat duurt ongeveer 24 tot 48 uur. Bij voorkeursleden en geverifieerde gebruikers zal dit minder tijd in beslag nemen. Zodra het uitbetalingsproces is geslaagd, duurt het 2 tot 4 werkdagen voordat het geld op je bankrekening staat.

Bwin conclusie

Bwin is een sportwedmerk van het Oostenrijkse e-gaming bedrijf GVC Holdings PLC. Dit bedrijf organiseert al sinds 1999 sportweddenschappen. Dankzij de jarenlange ervaring en de beursnotering weet je zeker dat je aan deze bookmaker een betrouwbare partner hebt. Het bedrijf heeft bovendien alle benodigde licenties.

Bij Bwin is het mogelijk 24 uur per dag live te wedden. De bookmaker heeft namelijk een wereldwijde markt. Daarnaast is het ook een leuke feature dat je de hoogtepunten van Real Madrid nog eens terug kunt zien. Dit omdat Bwin hoofdsponsor is van Real Madrid.

Bwin laat nieuwe spelers profiteren van een bonus op je eerste storting. Je hoeft hier alleen een account voor aan te maken en tenminste 10 pond te storten. Met de ‘Protektor’-optie bescherm je jezelf tegen twijfelachtige weddenschappen.

Je kunt gewonnen bedragen laten uitbetalen op veel verschillende manieren. De belangrijkste opties zijn bankoverschrijving, Paypal, creditcard en Western Union. Het duurt ongeveer 2-4 werkdagen voordat het geld op je rekening staat.