Ladbrokes Review

Ladbrokes is één van de populairste wedkantoren ter wereld. De bookmaker bestaat al sinds 1886 en heeft meer dan 15.000 werknemers in dienst in meer dan zes verschillende landen. Het wedkantoor is marktleider in Engeland, Ierland, België en Spanje. Online zijn er ongeveer 765.000 actieve spelers die bij Ladbrokes een gokje wagen.

Het bedrijf heeft meer dan 130 jaar aan ervaring en biedt een groot scala van verschillende spellen aan. Naast voetbalwedden kun je ook weddenschappen op andere sporten afsluiten of een gokje wagen. Ladbrokes is aardig op weg om de grootste speler ter wereld te worden. Dat komt mede door bijvoorbeeld de mogelijkheid tijdens live weddenschappen met de wedstrijd mee te kijken op een livestream. Wat zijn de andere pluspunten van Ladbrokes? En hoe zit het met pluspunten, bonuscodesen uitbetalingen?

Pluspunten van Ladbrokes

Het afsluiten van een weddenschap bij dit wedkantoor heeft een paar grote voordelen. Zo heeft het bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment aan weddenschappen. Het wedkantoor biedt echt allerlei opties aan en beperken zich niet tot de meest populaire sporten in Europa. Ook voor een weddenschap op een Amerikaanse sport, een minder bekende sport, tv-uitzending of politieke verschuiving kun je een weddenschap afsluiten. Of je nu durft te wedden wie de volgende Amerikaanse president wordt of je denkt te weten dat Manchester City met 2-0 gaat winnen, er is voor ieder wat wils in het online casino.

De website is erg eenvoudig te gebruiken en de bijbehorende klantenservice is snel te bereiken. Dit kan via de telefoon en via de live chat. Er is ook een mogelijkheid om een e-mail te sturen naar de klantenservice, maar dan duurt het iets langer tot de speler antwoord krijgt. De live chat is dus een groot pluspunt.

Wie graag onderweg nog even een weddenschap wil plaatsen, kan dit doen met de mobiele website van Ladbrokes. Deze website is overzichtelijk en het mobiel plaatsen van een weddenschap wijst zichzelf.

Bonuscodes en promoties

Wie zich registreert bij Ladbrokes, kan een bonus krijgen. Over het algemeen valt te zeggen dat een bonus neerkomt op zo’n 25 pond (iets meer dan 25 euro). In het verleden heeft het wedkantoor een gratis weddenschap wel eens laten oplopen tot 100 euro. Daarmee maak je meteen een goed begin bij dit wedkantoor.

Ladbrokes biedt veel verschillende bonussen en promoties aan voor vaste klanten. Dat houdt in dat niet alleen nieuwe klanten profiteren van een bonus. Er zijn allerlei lopende promoties waarbij de vaste speler bijvoorbeeld extra winst krijgt naarmate hij of zij meer selecties op de wedcoupon zet.

Iedere week kan de speler een kleine gratis weddenschap krijgen en ook zijn er vaak gratis live weddenschappen waarbij je een bonus van 5 euro kunt verdienen. Deze promoties zijn bij veel verschillende sporten populair, waaronder bij voetbal.

Uitbetalingen

Ladbrokes biedt verschillende mogelijkheden tot uitbetaling. Je kunt bijna alle bekende internetportefeuilles gebruiken om het gewonnen bedrag uit te laten keren. Daarnaast kun je gebruikmaken van de Paysafe Card en Bancontact.

Wie het bedrag naar de bank laat storten, doet er goed aan een paar dagen te wachten. Het duurt namelijk enkele werkdagen tot het bedrag op de rekening staat. Wil je het bedrag al binnen enkele minuten op je rekening? Dan kun je het beste een online portemonnee (zoals bijvoorbeeld PayPal) gebruiken.

 

Conclusie

Ladbrokes is een betrouwbare partij om een weddenschap af te sluiten. Het is één van de populairste wedkantoren ter wereld en heeft meer dan 130 jaar ervaring. Er is een groot aanbod van spellen. Naast voetbalweddenschappen worden er ook andere sportweddenschappen aangeboden.

Bij Ladbrokes maak je meteen een goed begin met de bonus. Deze ligt vaak rond de 25 euro. Het wedkantoor laat spelers regelmatig profiteren van verschillende bonussen. Daarbij gaat het niet alleen om bonussen voor nieuwe spelers, maar ook voor vaste spelers. Het is eenvoudig het gewonnen bedrag te laten uitbetalen bij Ladbrokes. Daarvoor zijn bijna alle internetportefeuilles beschikbaar.