Champions League

Elke Europese club droomt van het winnen van de Champions League. In deze competitie strijden de beste clubs van ons continent tegen elkaar voor de beker met de grote oren. In het Champions League seizoen 2019/2020 zal het evenement voor de 65e keer worden gespeeld. De finale wordt dit seizoen gespeeld op zaterdag 30 mei 2020 in Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul, Turkije.

Europa League

Upcoming matches
Odds
Game
Stats
Most Cards
Yellow Cards
Red Cards
Topscorers
Games
Goals

News

Real Madrid vs. Liverpool — De Champions League Finale van 2018

Bekijk hieronder welke route de clubs hebben afgelegd en wie volgens de bookmakers de favoriet zal zijn. De wedstrijd kun je vanaf 20:00 volgen bij Veronica. Zowel op tv als via hun website. Champions League titels In de laatste vier jaar wist Real Madrid maar liefst drie keer de Champions League te winnen, dit deed […]

Read more

Real Madrid wint Champions League na bizarre finale tegen Liverpool F.C.

Real Madrid is er zaterdagavond in geslaagd om voor de derde keer op rij de Champions League te veroveren. De Madrilenen wonnen in een knotsgek duel. De grote man aan de kant van de Spanjaarden was Gareth Bale, maar achteraf ging het voornamelijk over de blunders van doelman Karius en het vroegtijdige uitvallen van sterspeler […]

Read more

Champions League

Deelnemers aan de Champions League 2019/2020

In 2016 werd al bekend gemaakt dat de UEFA het één en ander zou gaan veranderen aan de opzet van de Champions League. Vanaf vorig seizoen stromen de vier beste clubs uit de grotere Europese competities in tijdens de groepsfase, het gaat dan om de Serie A, Primera División, Premier League en de Bundesliga. In totaal zullen er dit jaar rond de tachtig voetbalclubs meestrijden in dit toernooi.

De landen Spanje, Italië, Duitsland en Engeland mogen allen vier clubs laten meedoen in de Champions League. Uit Frankrijk en Rusland plaatsen drie voetbalclubs zich voor het toernooi. Nederland zal dit jaar vertegenwoordigd worden door PSV en Ajax, echter moeten de beide Eredivisie-clubs eerst nog de voorrondes overleven.

Finale in Turkije

De eerste voorrondes van de Champions League begonnen dit seizoen al in juli, waardoor het toernooi ongeveer 10 maanden zal duren. De finale zal namelijk op zaterdag 30 mei 2020 worden gespeeld in Turkije, Istanbul. Het Atatürk Olympisch stadion is het decor voor deze zinderende eindstrijd. Eerder al werd in 2005 ook de Champions League finale in dit stadion gespeeld, toen tussen Liverpool en AC Milan.

Favorieten voor de eindzege in de Champions League

In het voetbalseizoen 2019/2020 zijn er weer enkele favorieten in de Champions League, al is er geen één club die er volgens de bookmakers met kop en schouders bovenuit steekt. Als wij de online bookmakers voor de start van het seizoen moeten geloven, dan is Manchester City de grootste kanshebber met een quotering van 5,50 euro. Al wordt deze club op de voet gevolgd door FC Barcelona (7,00), Liverpool (8,00), Real Madrid (9,00) en Paris Saint-German (10,00).